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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
12/02/2014 |
Data da última atualização: |
27/07/2015 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
RUVIARO, C. F.; LÉIS, C. M. de; LAMPERT, V. do N.; BARCELLOS, J. O. J.; DEWES, H. |
Afiliação: |
Clandio F. Ruviaro, FACE-UFGD; Cristiane Maria de Léis, PPGEA-UFSC; VINICIUS DO NASCIMENTO LAMPERT, CPPSUL; Júlio Otávio Jardim Barcellos, CEPAN-UFRGS; Homero Dewes, CEPAN-UFRGS. |
Título: |
Carbon footprint in different beef production systems on a southern Brazilian farm: a case study. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Cleaner Production, v. 96, p. 435?443, June 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Gado de corte. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127004/1/JCPv96p435.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
15/01/2010 |
Data da última atualização: |
16/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
HOHNWALD, S.; CAMARÃO, A. P.; RODRIGUES FILHO, J. A.; WOLLNY, C. |
Afiliação: |
STEFAN HOHNWALD, GEORG-AUGUST-UNIVERSITY GOTTINGEN; ARI PINHEIRO CAMARÃO, CPATU; JOSE ADERITO RODRIGUES FILHO, CPATU; CLEMENS WOLLNY, INTERNATIONAL LIVESTOCK RESEARCH INSTITUTE. |
Título: |
Palatability comparison of woody capoeira and forage legume species in a cafeteria trial in the eastern Amazon. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, 2006, Bonn. Prosperity and poverty in a globalized world: challenges for agricultural research: book of abstract. Bonn: University of Bonn, 2006. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Tipitamba. |
Thesagro: |
Capoeira; Leguminosa; Madeira. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/42419/1/ID42156.pdf
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Marc: |
LEADER 00759nam a2200181 a 4500 001 1580601 005 2022-11-16 008 2006 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHOHNWALD, S. 245 $aPalatability comparison of woody capoeira and forage legume species in a cafeteria trial in the eastern Amazon.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, 2006, Bonn. Prosperity and poverty in a globalized world: challenges for agricultural research: book of abstract. Bonn: University of Bonn$c2006 650 $aCapoeira 650 $aLeguminosa 650 $aMadeira 653 $aTipitamba 700 1 $aCAMARÃO, A. P. 700 1 $aRODRIGUES FILHO, J. A. 700 1 $aWOLLNY, C.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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